Termeni si conditii

 

Compania care administreaza site-ul www.aktivpower.ro, denumita in continuare AKTIV-POWER, este SC AKTIV-POWER SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/2629/2014 si avand Codul Unic de Inregistrare RO33569534.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. AKTIV-POWER isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii de utilizare”.

 

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

 

Site-ul www.aktivpower.ro este proprietatea SC AKTIV-POWER SRL, o societate inregistrata in Romania. SC AKTIV-POWER SRL este inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Ilfov sub nr. J23/2629/2014 avand Codul Unic de Inregistrare RO33569534.

 

  1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.aktivpower.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea AKTIV-POWER si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul scris al AKTIV-POWER a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

  1. Accesul la informatiile de pe site

AKTIV-POWER garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.aktivpower.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AKTIV-POWER fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

  1. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul www.aktivpower.ro este gazduit de serverele unei terte firme. AKTIV-POWER nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. AKTIV-POWER nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.aktivpower.ro.

AKTIV-POWER nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.aktivpower.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

  1. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele/serviciile prezentate pe www.aktivpower.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.