Confidentialitate

Compania care administreaza site-ul www.aktivpower.ro, denumita in continuare AKTIV-POWER, este SC AKTIV-POWER SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/2629/2014 si avand Codul Unic de Inregistrare RO33569534.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. AKTIV-POWER isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Confidentialitate”.

Datele furnizate de Dvs. in cursul navigarii acestui web site pot fi utilizate de AKTIV-POWER si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor sale.

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.aktivpower.ro datele Dvs. cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de AKTIV-POWER in orice activitati si scopuri legate de marketing cat si in scopul realizarii unui interes legitim al AKTIV-POWER, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. constau din: informatiile referitoare la o persoana fizica sau juridica identificata sau identificabila.

Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, orice informatie privind folosirea produselor si serviciilor AKTIV-POWER, cat si orice informatie furnizata de Dvs. care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre Dvs. a web site-ului si a datelor cu caracter personal de catre AKTIV-POWER, nu mai utilizati acest web site. Utilizarea siteului reprezinta acordul Dvs. expres privind conditiile de utilizare, de confidentialitate precum si acordul de a prelucra datele cu caracter personal.

SC AKTIV-POWER SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisa, semnata şi datata, pe adresa Soseaua Bucuresti-Urziceni, nr.38A, Comuna Afumati, Jud.Ilfov, sau pe e-mail la adresa info@aktivpower.ro.

Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.aktivpower.ro cat si la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal, puteti apela Serviciul Clienti al AKTIV-POWER la numarul de telefon 021 305 02 50.

De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.aktivpower.ro va exprimati acceptul in sensul primirii de telefoane, SMS-uri sau e-mail-uri pentru promovarea produselor/serviciilor oferite de AKTIV-POWER.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.aktivpower.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.aktivpower.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.